Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Από αύριο με κατάληψη του γραφείου του διοικητή από τους εργαζόμενους για τις απλήρωτες εφημερίες.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ρεθύμνου υλοποιώντας την απόφαση της χθεσινής μαζικής γενικής συνέλευσης των εργαζόμενων προχωρά σε τρίωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας και κατάληψη του γραφείου του Διοικητή, από αύριο Παρασκευή, στις 8πμ-11πμ.
Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου τονίζεται:

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Στα πρόθυρα της λειτουργικής κατάρρευσης το Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Ερώτηση του βουλευτή Ανδρεα Ξανθου

Στην ερώτηση του προς τον Υπουργό Υγείας ο βουλευτής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει :

"Οι πολίτες σήμερα βιώνουν με δραματικό τρόπο όχι μόνο τις τραγικές συνέπειες της ανεργίας και της φτώχειας αλλά και της πλήρους κατάρρευσης όλου του δημόσιου συστήματος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης .

Τα νοσοκομεία βλάπτουν σοβαρά την υγεία των εργαζομένων!

Το ότι οι λιγοστοί πια εργαζόμενοι στα νοσοκομεία βρίσκονται ένα βήμα πριν την απόλυτη εξάντληση, μπορεί κανείς εύκολα να το διαπιστώσει με μια επίσκεψη σε ένα δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα εν ώρα εφημερίας. Το ότι η εξάντλησή τους αυτή αποδεικνύεται πια και επιστημονικά, ενδεχομένως να πρέπει να το μάθει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας διότι οι ειδικοί τονίζουν: Το εργασιακό άγχος αλλά και η εξάντληση πλήττουν τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ!

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Κατάληψη εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σερρών

Σε κατάληψη του γραφείου του διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών προχώρησαν από τις 11.30 το πρωί οι εργαζόμενοι, διαμαρτυρόμενοι για την καθυστέρηση της καταβολής δεδουλευμένων για τη νυχτερινή απασχόληση και τις αργίες.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Με κινητοποιήσεις απειλούν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Σάμου

Τελεσίγραφο προς το υπουργείο Υγείας, τη Β’ Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου και τη διοίκηση απέστειλαν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σάμου ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους έως τις 18 Αυγούστου. Οι εργαζόμενοι σε διαφορετική περίπτωση δηλώνουν την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...Αδειάζουν από νοσηλευτές




Ολα τα μέτρα του πακέτου των 11,6 δισ. ευρώ


Νέο σκληρό Ασφαλιστικό κρύβεται στη λίστα των μέτρων 11,6 δισ. ευρώ για τη διετία 2013-2014 την οποία θα παραδώσει σήμερα στην τρόικα ο υπουργός Οικονομικών κ.Γιάννης Στουρνάρας.